|
Стіл довідок: 400-53-12
Новий корпус: 332-13-18 Виклик лікаря (800-1200): 400-13-06 Невідкладна допомога (цілодобово): 443-35-91 |
|
![]() |
|
|
До 30 вересня кожен може сам обрати лікаря
Кожна дієздатна особа, яка досягла віку 14 років, може самостійно здійснювати вільний вибір/зміну лікаря, відповідального за надання їй первинної медичноїдопомоги, з числа лікарів загальної практики - сімейних лікарів, терапевтів дільничних,педіатрів дільничних. Вибір та зміну лікаря первинної медичної (медико-санітарної) допомоги пацієнтом регламентовано порядком, що затверджено Наказом Міністерства охорони здоров'я України № 756 від 04.11.2011 "Про затвердження порядку вибору та зміни лікаря первинної медичної (медико-санітарної) допомоги та форм первинної облікової документації". Лікарі-педіатри Дитячої поліклініки №5 Шевченківського району м. Києва
1 повідомлення • Сторінка 1 з 1
Хотела бы поменять участкового врача. Возможно сейчас?
Здравствуйте.
Собственно и весь вопрос. Я изучила всё, что изложено на сайте по данной теме. Понимаю, что срок до 30 сентября истек и уважительной причины, указанной в списке причин у меня нет. Но, надеюсь, уважительной причиной может считаться тот факт, что врач с другого участка, которая принимала моих детей на замене нашего участкового, очень грамотно и обоснованно назначала лечение, помнила многие особенности ребёнка на протяжении всех наших визитов, просто чуткая и именно такая, какой я бы хотела видеть для своих детей. О нашей же участковой такого сказать совершенно не могу, но и негатива тут писать не буду. Номера участков этично не указываю. Спасибо заранее за Ваш ответ. Пы.Сы. Если поменяли врача, то кто приходит на вызов? Быть многодетной мамой не просто...
![]()
1 повідомлення • Сторінка 1 з 1
Хто зараз онлайнЗараз переглядають цей форум: Alexa [Bot] і 0 гостей |